Dromen op het water

imageOp het adres Verstuiverstraat 8 woont Adrienne Freeke. Adrienne woont hier sinds 1997. Hiervoor woont ze in Diemen, maar nadat ze ziet hoe vrienden van haar op Zijkanaal I wonen denkt ze: “Dat wil ik ook!” en zo geschiedde. De eerste jaren woont ze hier samen met haar dochter Laura en haar ex-vriend. Beiden zijn inmiddels de deur uit en nu woont Adrienne samen met haar drie katten: Bas, Tommy en Mannetje.

Dromen op het water B&BAdrienne werkt bij de Openbare Bibliotheek in de Molenwijk, helpt allochtonen bij het leren van de Nederlandse taal en runt daarnaast met succes een Bed & Breakfast bij haar aan boord: “Dromen op het water”. Deze B&B is de, van oorsprong, Haagse zo’n 2 jaar geleden gestart nadat ze dit bij vrienden zag. Zij raadden haar aan dit ook te gaan doen omdat ze daarvoor de juiste ruimte had en een bijzondere woonsituatie in Amsterdam; een woonboot.

Vanaf maart tot en met zo ongeveer oktober zit “Dromen op het water” ieder weekend vol en zodra het zomer wordt krijgt Adrienne ook doordeweeks gasten. Haar dromers hebben een eigen opgang, eigen badkamer, een luxe slaapkamer, krijgen een ontbijtje op bed en ook nog een vlot voor de openslaande deuren. “In de zomer zitten er dan wel eens Duitsers lekker op het vlot te borrelen, dat geeft me toch ook het gevoel van vakantie” zegt Adrienne “maar het is dan wel hun vlot, ik ga er niet direct bijzitten. Ik zoek dan lekker mijn plekje op in de keuken om heerlijk te koken of lekker in de tuin.”.

Dromen op het water B&BDus mocht u komende zomer gasten op het vlot bij “Dromen op het water” zien, pak uw woordenboek er maar bij!

Link: Bed & Breakfast Dromen op het Water